Kickifohlin

Lite ditten och datten. Om allt och inget.... Är femtio plus men det känns som om livet börjar nu. Läs gärna mina rader och ha tålamod med obegripligt språk, stavfel samt underlig svenska!

varmt...

Kategori: Allmänt

Vilken värme det blev? Här är nu nästan 30 grader, så det där med en kall ruggig midsommar kom av sig. Det är snarare någon form av tropikerna här istället. 
Det känns onekligen inte riktigt rätt.  Vädret är underligt och njuta av värmen är inte helt enkelt om man börjar tänka lite kring detta med miljön. Vem vet? Vi kanske får upp medelhavsklimatet hit?
 
Nåja, jag behövde inte frysa på midsommarafton i alla fall. Tanken var att åka ut till   vätterviksbadet och säga hej till brorsan med familj. Men  jag fick en förlamande trötthet över hela mig så jag valde att stanna hemma istället. Tror att jag somnade vid niotiden ungefär. Antagligen behövde jag det,  är faktiskt nästan lika trött idag. Blir tidigt ikväll också, inget nattsurr här inte!
 
Är nog en trist typ att hänga med just nu. Men tyvärr är jag inne i ett skov just nu. Tror det i alla fall, för min ork är obefintlig. Ser fram emot några veckors semester. Snart är det ledighet som gäller. Kommer i perfekt tid så att jag hinner ladda batterierna ordentligt inför hösten. Och jag vill Absolut inte binda upp mig på en hel drös aktiviteter.  Har redan tackat nej till en hel del. Vissa människor blir riktigt sura på mig men det kan jag inte göra nåt åt. Sedan jag började jobba heltid i december förra året har jag fått bli väldigt självisk.  Tyvärr finns det inget annat att göra, jag är inte friskare bara för att jag jobbar. Vore gudomligt skönt om alla som tjatar om resor hit o dit fattade att jag kan inte åka iväg. Dessutom har jag mina gamla veteraner här hemma! Kan vara min schäfersnuttas sista sommar, självklart går hon före. Vore hemskt att åka iväg och så händer något med henne när jag inte är hemma? Nejtack, det vill inte jag uppleva!
 
Knepigt det där med relationer. Vänner är ju bra att ha ibland men någon kärlekshistoria undviker  jag bestämt nuförtiden.  Det är vansinnigt underbart att få rå sig själv när man kommer hem från jobbet. Jag skulle nog bli skogstokig på någon som ska ha uppmärksamhet då. Näe, lugn och ro är det jag vill ha.
Säger jag nu..... 😊 men om den rätta prinsen dyker upp kanske jag tycker annorlunda? En sak är i vart fall väldigt säkert. Vid min ålder måste det vara en man som verkligen tillför något. Absolut inget drama kring före detta fruar, eller nån som bara vill förändra mig. Jag är som jag är, en ensamvarg , har hundar och lider av en viss social fobi. 
Hoppsan, det var det nog inte så många som kände till?  Jag brukar maskera det väldigt väl.  Det är egentligen väldigt få människor jag verkligen trivs med. 
Jag har så otroligt svårt för "allmänt babbel" och alla eviga måsten som följer med ett liv med massor av umgänge till höger och vänster. 
Så har jag alltid känt. Det är inget som kom med min ME.  Nu är det självklart inte så att jag avskyr människor,  det gör jag inte men de får gärna vara i lagom doser så att säga! När man klickar ihop är det riktigt härligt oavsett om det bara är ren vänskap eller en blivande kärlek.  (Fast det sistnämnda undviker jag)
 
Jösses så jag babblar på. Men detta är ju min blogg så då kan jag ju babbla på hur mycket jag vill😀
Nä... dags att läsa lite , gå en tur med hundarna och sedan sova. Imorgon bitti extremt tidigt ska jag till skogen!
Där trivs jag nog allra bäst!