Kickifohlin

Lite ditten och datten. Om allt och inget.... Är femtio plus men det känns som om livet börjar nu. Läs gärna mina rader och ha tålamod med obegripligt språk, stavfel samt underlig svenska!

Julbad

Kategori: Allmänt

 
Sådär ....efter lite övertalning så är nu damen badad och fin. Eller...hmmm rättare sagt ren, fäller päls gör hon som om våren skulle vara i antågande.  Hur som helst får matte nöjet att sopa upp rent hår i alla fall.
Tur att det alltid finns små glädjeämnen här i livet att fröjdas åt. Konsten är att försöka fokusera på precis de där små glimtarna av brasaker som sker i den lilla grå vardagen. När en väl övat in en bra teknik för nämnde aktivitet kan livet rent av te sig riktigt ok🎅
Lång process dock. Gäller oavsett händelser som det råkar gälla. Håriga hundar, renovering, trasiga bilar, jobbig släktträff eller någon läckande kran . Kanske en missbelåten maka eller någon grinig kund. Tror det negativa finns det ALLTID något positivt. Öva på att leta efter små mini braattgöra saker . Leta eftef guldkorn minst en månad. 
Använd med fördel en skrivbok och skriv av hjärtans lust.
Idag kan jag skriva att jag sopar rent och lent fluff hår från golven.
Det var hela 20 minuters sol ute. Och jag kom ihåg en viktig sak som skulle göras idag.  Snacka om ett stort guldkorn det👏👏👏💪
Livet blir lättare att andas när en inte fyller upp med så mycket negativt. 
Det negativa kan väl finnas med där bakom. Men en behöver inte ösa på bedrövelse på precis allt. 
Lägg ca 80 procent att leta braattha resterande procent är helt ok att kräkas ur . Gnälla, sucka och vara offer.
Helt ok i ca en timma eller så...
Tror att verklig lycka kommer en att uppleva när en accepterad att allt går inte att förända. En del saker i livet är svåra att förändra.  Men en behöver ingen offerkofta. 
Lite tankar så här på kvällskvisten.  Snart firar vi jul.
Tack för att jag ändå har möjlighet att fira jul med nära och kära.
God jul till alla därute. 🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅❄