Kickifohlin

Lite ditten och datten. Om allt och inget.... Är femtio plus men det känns som om livet börjar nu. Läs gärna mina rader och ha tålamod med obegripligt språk, stavfel samt underlig svenska!

Pollensäsong

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått känna på hur en del pollenallergiker känner sig under vår och sommar. 
Usch.  Inte något jag önskar min värsta fiende ens en gång.
Vaknade i morse totalt svullen i ögonen.  Det sved och kliade något vansinnigt mycket.
Det har krävts både inhalator, nässpray och ögondroppar samt tabletter.  Inte förrän nu på eftermiddagen har det lagt sig. Att jag inte tål al är ganska givet. Anledningen till denna kraftiga reaktion kan bero på att pollen förmodligen fastnade i pälsen på rexi och vi delar ju sängen.....
Tur att det finns mediciner mot eländet. Har nu fått rådet att fortsätta med underhålls dos hela sommaren. Det spås bli en grymt jobbig pollensäsong i år😟
 
Annars knallar livet på. Tomt utan trubbnosen är det. Men det känns bättre nu. Det visste jag att det skulle göra, men ett litet hål i hjärtat kommer det att vara för evigt. 
Livet funkar och fortsätter så är det ju. Jag och rexi trivs ihop och jag är glad för varje dag hon hänger med.
 
Har startat upp hundkurser igen lite sådär smått. Det var riktigt roligt och något jag saknat. Kommer fler kurser framledes men i liten tappning.  Jobbar heltid så kurs kan det bara bli en gång i veckan. Ska orka/hinna med allt annat också. Men det är underbart att få lite härlig energiboost av att hålla hundkurs!!!
En av få sysslor där jag känner mig gladare och piggare efteråt. Inte så tokigt alls!
 
Nä nu ska jag samla ihop mig inför morgondagen.  Då är det dags för en hel dags arbete igen...