Kickifohlin

Lite ditten och datten. Om allt och inget.... Är femtio plus men det känns som om livet börjar nu. Läs gärna mina rader och ha tålamod med obegripligt språk, stavfel samt underlig svenska!

Men hur kör ni människor?

Kategori: Allmänt

I trafiken finns det en oerhörd mängd med yrkesförare. 
Dessa är ute på vägen för att kunna leverera varor och gods som vi alla på någotvis är i behov av. 
Så du som fått för dig att tuta ilsket för att en trailer tar upp hela rondellen, eller du som kör om utan minsta tanke på dina övriga trafikanter. Nä viktigast är att INTE råka köra bakom en lastbil. Att det sedan råkar vara hastighetsbegränsning 40 km/h i hela Linköpings City det är nog lite av underordnad betydelse.  
Jag fattar ärligt talat inte denna hutlöst brist på respekt för oss som ligger ute på vägen med dina varor? 
Aldrig att någon tänker på att släppa fram oss först, nä för det gäller ju att komma före oss hela tiden.
Vägen och lastplatserna är vårt arbetsområde,  där vi ofta får "slåss" med skitstövlar som borde ta kollektivtrafiken som färdmedel istället.
Typiskt är som jag drabbats av flera gånger, det står en jäkla personbil på lastområdet. Det är förbannat respektlöst mot oss som måste kunna lasta av våra varor.
Idag flög fan själv i mig när ett bilhelvete stod där jag ska stå. Helt enkelt så backade jag in min lastbil på den lilla snutt som var kvar. Och kärringen som parkerat fick vackert vänta tills jag jobbat klart. Varför då undrar ni säkert.... jo för jag stod ca 5 mm ifrån hennes bil så att öppna någon dörr gick inte. Hon hade ställt sig för nära en vägg på andra sidan så näpp.. kärringen fick vänta.
Hon påstod att det inte fanns någon parkering när hon kom och skulle handla. Nähä... och det ger henne rätten att stå på min arbetsplats?
Alltså...en blir så trött på folk ibland. Men jag är säker på att alla vill äta sin macka till frukost,  dricka sitt öl, kunna tanka bilen, få sin ved, få sitt hela hus rent av. Framkörda av en stor kår av förare som gör sitt yttersta varenda dag. I alla väder, så att ni kan få bli servade med precis allt vad ni nu vill ha.
Nästa gång ni svär över en lastbil som kör för sakta enligt er mening, var förbannat tacksam istället. Tänk så här, åhh där kommer en förare som ser till att hela Sverige får det gods som behövs, till butiker och företag... Vilken hjälte det måste vara!!!
Dessutom när det är fullt i skåpet så tar en det lungt. Vi vill leverera hela varor....
Såja, var rädda om er därute. Tänk också på att vi ser inte er när ni ligger och nosar oss i baken på vägen. Men även vi kan bli tvungna att tvärbromsa, inte kul för dig då....
Kram kram❤