Kickifohlin

Lite ditten och datten. Om allt och inget.... Är femtio plus men det känns som om livet börjar nu. Läs gärna mina rader och ha tålamod med obegripligt språk, stavfel samt underlig svenska!

Soligt 🌻🌻🌻

Kategori: Allmänt

Idag var det kallt på morgonen. Omkring 7 - 8 grader. Nästan sådär lite höstkrispigt klar luft. Fast redan vid nio tiden hade den fräschör som jag njutit av ersatts av hetare juli solväder 🌻
Och nu råder värme och sol i gassande form. Jag ska passa på att få i mig lite nyttig D vitamin .
Har två veckors arbete kvar innan jag äntligen tar semester. Sååå gudomligt efterlängtad så att jag inte vet vad?
Är enormt trött på kvällarna nu och det mesta är trögt. Haft ont i hela kroppen och känner mig absolut inte på topp överhuvudtaget.  Får liksom tvinga upp mig på morgonen och när jag kommer hem efter jobbet orkar jag inte ett dugg.
Så här ser det ut som ett mindre världskrig dragit fram. Ogräset gror ute och precis alla göromål som borde ha gjorts ligger orörda. 
Nåja... Det går väl att fixa till sen? När och om orken kommer tillbaka?
Trist bara att andra får "ont i magen" över att jag inte tagit tag i livet. 
Vore bra om de kunde ta tag i eländet då? Om det stör så mycket. Inte skulle jag gråta om någon fixade bort ogräset direkt...
Tycker faktiskt att inte någon har rätt att klaga om de inte har "gått i mina skor".... Så det så..
Nä nu ska jag fixa lite vitaminer🦁
Och om nu någon misstycker att jag använder min lediga tid till återhämtning så tyck det då. Jag struntar i det. Jag använder min ork som finns till att arbeta. Tänker absolut inte göra så som många andra som har kroniska sjukdomar.  Städa och sköta hemmet men absolut inte arbeta, jag jobbar men sen är det liksom stopp. Vad som är rätt eller fel vet inte jag men jag tycker det känns fel att inte försöka att undvika leva på bidrag. Lite så tänker jag, men var och en känner sig bäst själv.
🐴🐴🐴🐴